4G USB internet

Med 4G kan du få lynhurtigt USB-internet. Det kan sagtens måle sig med de største udbydere, hvis der er dækning, der hvor du er

Den teknologi, der normalt bruges til internet via USB, hedder 3G. 4G er en videreudvikling af teknologien, og dermed også den teknologi, der for alvor bliver satset på nu. Den kan blandt andet give høje hastigheder, der godt kan måle sig med de fleste traditionelle forbindelser med hastigheder på op mod 80 Mbit.

4G er dog slet ikke lige så udbredt som 3G endnu. Der er derfor mest 4G-dækning i de største byer. Kun Telia har 4G dækning udenfor de 10-15 største byer, og også hos Telia skal du ikke kunne se ret mange marker, før du skal være temmelig heldig, hvis du har placeret dig ved et af de steder, hvor de har dækning.

Telia har dog især 4G-dækning langs motorveje og enkelte vigtige hovedveje – så bor du tæt på én af de ting, er der rimelig sandsynlighed for, at de har 4G-dækning. Du kan se Telias 4G-dækning på deres dækningskort. Også Call me bruger dækningen ved Telia.

Også 3 og TDC tilbyder USB internet med 4G-netværk. Men det er altså med ringere dækning, men bor du i en af de større byer, kan de godt være med Telia på 4G-området.

Hvis du har abonnement til 4G-internet via USB, har du også adgang til udbydernes 3G-netværk – hvis du alligevel ikke er i områder, hvor udbyderne har 4G-dækning, bør du dog også tage udbydere, der kun har 3G-internet med i dine overvejelser.

Vær opmærksom på, at ikke alle USB-modems kan modtage 4G-signaler.

Læs gode råd til valg af forbrugsgrænser

Links til 4G-priser

Se Call me's priser på 4G USB-internet

Se Bibobs priser på 4G USB-internet

Se Telias priser på 4G USB-internet

Overvejer du et mobilabonnement med 4G? se oversigten her Læs nyheder fra nettet på Bizdanmark - Besøg hjemmesiden her